Geurhinder & camera-inspectie

Ontstoppingen a.d.h.v. camera-inspectie

Wie al meermaals verstoppingsproblemen in huis heeft gekend of geurhinder wil laten aanpakken, kan bij Popelier Cleaning terecht. Wij zijn namelijk echte specialisten in ontstoppingen aan de hand van camera-inspectie. Met behulp van een camera en een detectiesysteem sporen we de exacte oorzaak van een verstopping op. Denk aan:

We kunnen trouwens niet alleen bepalen waar de oorzaak zich bevindt, maar ook hoe diep die zit.

Geurhinder laten verhelpen?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Hoe gaan we te werk bij een ontstopping?

Om een ontstopping te lijf te gaan, gaan we bij Popelier Cleaning stapsgewijs te werk. Als de verstopping zich in je afvoerbuizen ophoopt, bestrijden we die onder hoge druk en reinigen we de buizen. Bij een hardnekkige verstopping gaan we over tot een camera-inspectie. Naargelang de situatie breken we je vloer plaatselijk open.

Zodra we de verstopping en de diepte ervan gelokaliseerd hebben, bieden we je een pasklare oplossing. Onze volledige analyse gieten we in een helder verslag met bijbehorend foto- en videomateriaal – dat kan soms door je verzekeringsmaatschappij opgevraagd worden. Wij raden je aan om dat verslag op voorhand aan te vragen, zodat we voldoende foto’s en video’s kunnen maken.